נא להקליד בשורת החיפוש את הפוסט שאתם מחפשים.
חיפוש

10 סיבות לנחירות אצל גברים ונשים

שעון

סתימה באף

הסיבה הראשונה שבגינה יש נחירות היא בגלל שהאף שלכם סתום. אפשר לקרוא לזה גם גודש באף וזה משהו שאי אפשר להכחישו. כדאי לכם לטפל בסתימה אם אתם רוצים להפסיק לנחור וזה משהו שלא כדאי לזלזל בו.

 

תזונה לקויה

תזונה משפיעה על נחירות ואם אתם אוכלים לא בריא סביר להניח כי תנחרו יותר. לא רק זאת אלא שכדאי לשים לב באיזה שעות אנו אוכלים ולא לאכול לפני השינה וכך יכול להיות שתנחרו פחות.

 

גנטיקה

אין מה לעשות לא רק הסביבה משפיעה על השאלה האם אנו נוחרים אלא גם הגנטיקה שלכם. אם ההורים שלכם נחרו או נוחרים הסיכוי שלכם לנחור הוא רב יותר וזה משהו שאתם חייבים להבינו אם אתם רוצים לטפל בנחירות שלכם.

 

מיטה לא נוחה

עליכם לדעת כי המיטה משפיעה גם היא על השאלה האם אתם נוחרים ולכן כדאי לקנות מיטה נוחה שבה ננחור פחות. לכן שימו לב על איזה מיטה את ישנים ואל תזלזלו בנקודה זו.

 

מחלה כלשהי

אם אתם רוצים לדעת כיצד ניתן לטפל בנחירות אתם חייבים להבין שיש מחלות המשפיעות על הנחירות שלנו. על רקע זה אם אתם נוחרים כדאי לכם לפנות אל הרופא שלכם ושהוא יבצע בדיקות האם אתם סובלים ממחלה המשפיעה על הנחירות שלכם.

 

שינה על הגב

זה נשמע אולי טיפשי אך האמת היא ששכיבה על הגב משפיעה גם היא על הנחירות ולכן כדאי לכם לנסות ולשנות תנוחה אם אתם רוצים לנחור פחות. נסו למשל לישון על הבטן או על הצד ואז תראו האם שינה על הגב אחראית לנחירות שלכם.

 

מבנה האף

אחת הסיבות לנחירות היא מבנה האף שלכם. אם הנחירות מאוד מפריעות לכם כדאי אולי לשקול ניתוח באף שלכם וכך להוריד למינימום את הנחירות שלכם. אך זה רק במקרה קיצוני ולרוב עדיף פשוט להשלים עם הנחירות ולחיות איתן כמו שצריך.

 

תרופות

עליכם לדעת כי יש תרופות הגורמות לנחירות ואם אתם סובלים מנחירות ולוקחים תרופות כלשהן כדאי לכם להתייעץ עם רופא המשפחה שלכם האם זה הזמן להחליף את התרופות שלכם לתרופות אשר לא גורמות לנחירות.

 

דום נשימה

עליכם לדעת כי דום נשימה יכול לגרום לנחירות ונחירות קשות. לכן כדאי לכם לבחון האם אתם סובלים מדום נשימה ואת זאת יבדקו לכם במעבדת שינה. לא כדאי לוותר על בדיקה של דום נשימה מכיוון שזו סיבה מרכזית לנחירות.

 

מבנה הפה

הדבר האחרון שמשפיע על נחירות זה מבנה הפה שלנו. אם אתם סובלים מנחירות עקב מבנה הפה שלכם כדאי לכם לפנות אל הרופא שלכם ולשאול אותו האם אפשר לעשות משהו בכדי לטפל בבעיה של הנחירות עקב מבנה הפה שלכם.

 

גבר יושן על ספה

אז מה היה לנו עד עכשיו?
עוד בנושא בריאות
מהו אשווגנדה ומהם יתרונותיו
מהו אשווגנדה ומהם יתרונותיו?

אשווגנדה, הידוע מדעית בשם Withania Somnifera, הוא צמח מוכר ונערץ שמקורו בהודו ובמזרח התיכון. ברפואה ההודית, הידועה בכינויה איורוודה,